Studdsmattan!

HEEJ 
Nu går jag till studdsmattan för att möta Moa, får se om vi ringer nån mer :D 

Nya byxdressen!


Snygga shorts!


Dagens outfit


Bilder från dagen

 
Idag åkte jag ch sofya till hummlegården för att försöka träffa William. Men vi lyckades inte alls bra för det var så sjuuukt mycket folk där ;) Men vi hann träffa Tora och Filip :) Fick Toras autograf på min bussremsa, haha! ;)  

Dagen!

TJENA! 
Inatt sov jag oss clara och vi hade det supermysigt! Igår var vi på grönan hela dagen och idag var vi i täby centrum och kollade i affärer hela dagen :D Jag köpte en supersnygg svart byxdress på bikbok för 99 kr :) 
 
 
 

Är med och tävlar!

Hej!
Nu är jag med och tävlar på http://elitestargymnast.blogg.se/ i hennes fototävling med tema sommar. 
 
 
Priserna är superbra, så var med du också!
 
Jag tävlar med den här bilden: 
 
Direktlänk till tävlingen: http://elitestargymnast.blogg.se/2012/june/fototavling-1.html#comment

Dagens planer


Nya nagellack!

 
Köpte dom här super snygga och sommriga nagellacken! :D 

Lunchen idag!


Ang, sommaren...

 
Eftersom jag kommer vara borta nästan hela sommaren så kan ni fälja mig på instgram istället, uppdaterar där varje dag! :D Det kommer att bli lite knas i sommar men jag ska försöka blogga så mycket jag kan så fort jag får chansen.. men min blogg.se app funkar typ inte.. :( Nån annans som inte gör det? ;) Aja, Kram! 

Bio!

HEEEEJ! 
Idag var jag, Anes och Moa på bio och såg "moonrise Kingdom" Den var faktiskt rätt bra! Det var fett mysigt för det var bara vi i salongen! :D Hihi! När vi hade sett klart filmen var vi ute ett tag och sen började det spöregna! haha, så vi gick hem :P kram! :D 

Swag hos gina


Godis!

 
nam nam! :D 

Midsommardagen!

Hej Hej!
Vi kom nyss hem från från våra kompiar och det var verkligen supermysigt! Vi har gjort så himmla många roliga saker, och vi skulle ha åkt ut med båten idag, men det var för dåligt väder, vilket var synd.. :( Men det var sjukt mysigt ändå! :D Kram!
 
 
 

Klädsel!

 
 
Har heeelt glömt bort att visa vad jag hade på mig på avslutningen och eftersom jag ska ha på min klänningen idag igen så kan jag passa på ;) Jag tycker iaf att den är superfin och sommrig! :D 

Packat!

 
Nu är väskan packad och vi ska snart åka till våra kompisar! :D GLAD MIDSOMMAR! :love: 

GOOOOOD MIDSOOOMAR!

 
Hej närbild. 

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPPA! :D Om en liten liten stund sticker vi till pappas kompis familj för att fira midsommar med dom! Mysigt! :D Har gjort några tidsinställda inlägg för att jag inte kommer kunna blogga så mycket.. KRAM! :D 
 
 

Godmorgon!

Vaknadde för en liten stund sen och inatt sov jag hos farmor och farfar :D Jag tror att jag ska hjälpa dom med trädgården för att tjäna lite pengar! Kram! 
 
 
Arkiv..

På fotokursen!

HEEEJ!

Just nu sitter vi och redigerar våra bilder i photoshop! Det är superkul fast jag fattar typ inte så mycket.. ;) Haha!
 
KRAM! 

Sorry..

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag :( Men jag hade fotokurs och sen var jag med Anes och Wenli, alla var typ trötta så vi bara var hos mig och kallade på film! :D Tidigare idag brut olle son arm också... Stackarn! Det var höger också.. :S Fattar inte hur han lyckas! Men aja.. Imorgon är det fotokurs igen men onsdag är sista dagen! Det har faktiskt varit asroligt! :D Men räkna inte med bra uppdate imorgon eller.... :P
Nu ska jag bara kolla på TV och sen sova.. e så sjukt trött? ;) Kram!

Aaaaastrid!

Heej!
Idag var jag och Astrid på pappas jobb och tränade! Det var såååå skönt och superroligt! :D Efter åkte vi och åt och sen var vi hemma hos mig i några timmar! Supermysigt! :love:

OHERRE

 

 

Bilden säger ALLT. :love:

 


Godmorgon!

Hej! Igår kväll var jag astrött och gick och la mig tidigt för att kunna sova ut! :D men om kanske 45 minuter ska jag börja fixa mig, för jag, Moa och Julia ska hjälpa till på moas mammas födelsedagsfest! :D vi ska typ servera mat och så tror jag! :) men jag ska inte möta dom först ett så det är Chill!


Ny header!

hehehehehehe.. vad tycks?

Bilder från igår! :D

Igår sov jag ju hos Astrid och lite senare på kvällen gick vi ut en liten stund, i pyjamas! Haha! :D


Fotokurs snart! Hahaha

Om några timmar ska jag möta Moa och Sen ska vi hå tsm till fotokursen :D efter tror jag att vi drar till grönan eller stannar där. Jag sover iaf hos henne på kvällen ;)


Sover ho Astrid!

Hej! Just nu ligger vi och pratar i Astrids rum, sover här inatt med sofya, Julia och såklart Astrid :D


 

Det här gör verkligen mina dagar! :D Blir sjukt glad och motiverad till att blogga!


Skolavslutning imorron!

Heeeeeej!
Herregud asså, imorron slutaer jag skolan och får 2,5 månaders lov! :D Fattar inte? ;) Längtar så sjuuuukt mycket! :D Sommaren 2012 kommer bli bäst!




Fix för imorron!

Hej!
Nu har jag precis duschat och sitter just nu inne på mitt rum och lyssnar på musik! :D Om en liten stund ska jag börja platta mitt hår till imorron! Är så sjukt taggad inför skolavslutningen! :D Efter att vi har slutat ska jag och tjejerna sticka ner till bryggan och grilla, Mys! :love:

Sista skoldagen!

Hej!
Just ni sitter jag i soffan och kollar på tv och äter frukost. Idag ska har vi bara ha en lektion och vi börjar 9.15 och resten av dagen ska vi bara städa :D


Vblogg

ursäkta det väldigt kassa ljudet.. :P

Vatten bilder!


Saaaettle Down


Hemma hos Moa

Just nu sitter jag och moa i soffan och göttar oss med stjärnor och godis! :D Nam nam!

Tonat Håret


Packning?

Såhär ser det ut för mig när jag ska packa för en natt.. :P Hahah! 2 fulla väskor, jag är verkligen sämst på att packa..

Lördag!

Godmorgon!
Om en liten stund kommer Sofya och Moa och vi ska fixa med Sofyas blogg :D Senare ikväll sover jag hos Moa eftersom mamma och pappa ska på nån middag ikväll :D MYS :)

Är med och tävlar!

Just nu är Jag med och tävlar på : http://adaras.se, direkt länk till tävlingen: http://adaras.se/2012/june/vinn-en-valfri-ziperall.html#comment :D
Jag har alltid varit kort och därför har jag inte kunnat köpa en riktig Ziperall. Men när jag kollade på hemsidan och storleksguide, och då såg jag att storleken xxs kan passa. Den kanske är 10 cm för lång men ändå? :D Om jag vann skulle jag bli så sjukt glad! Det är liksom en sån här jag har drömt om i flera år!

dagens Köp!


Bästa dagen på länge!

hej!
Idag efter skolan skyndade jag och tjejorna ner till gamla stan till en affär som heter colorez. Vet ni varför? För typ VÄRLDENS grymmast bloggerskor skulle vara där eftersom Caty sålde några tröjor från hennes Collektion. Vi fick allas autografer och vi fick krama dom allihop! Fatta?! Jag har kramat Caty Moa och Keela :D Herregud asså! :D Alla var så sjukt snälla! :love:

Hos läkaren!

Hej! Nu sitter jag i väntrummet och väntar på en läkare ;) efter skolan ska jag, Astrid, Linna, sofya, Julia och Moa ner till stan och shoppa lite! :D


hemma hos Astrid!

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos Astrid med Sofya :D Vi har precis varit ute med Astrids hund Vera i typ en halvtimme? :) Dom sitter och äter smootihe just nu så jag passade på att blogga! :D
image description image description
Och ja, jag har shorts på mig, fast man ser dom inte... :S

 


Påväg hem!

Hej! Nu är jag och Amanda påväg hem och vi har haft superroligt! När vi kommer hem ska vi gå ner till bryggan och bada! :D


Grönan :D

Heeej!
Snart ska jag och Amanda åka till grönan! Nån mer som ska dit? :D

Tisdag!

Hej!
Om en liten stund ska jag möta Julia och moa och gå till skolan! Direkt efter skolan ska jag åka hem till Amanda eftersom jag ska sova där ikväll! :D Vi ska ha en mysig spakväll och imorron ska vi till grönan! ;) Kram!
Arkiv...

Måndag!

Heeej!
Idag har varit en helt vanlig måndag i skolan.. Tråkig och seg! :( efter skolan gick jag iaf och klippte mig! Frisören klippte rätt mycket men jag blev nöjd iaf! :D Jag tänkte tona håret också men det kostade 600 att göra det där så jag och mamma gick till Maxi och köpte toningsfärg där istället ;) Så nån dag den här veckan blir mitt hår "mörkchoklad" brunt! :D Kram!

Godmorgon!

Sööööndag? :(
Helgen har gått grymt fort.. Sjukt rolig helg! Först överraskningskalaset för Linna hos Astrid, filmkvällen igår och Shoppingen! :D Men idag blir det nog bara vara hemma, handla och åka och träna lite ;) Kram!
hahaha! Bjuder! :P

vilken e snyggast?


Bloggpaus...?

Jag har funderat på min blogg, alltså jag gillar att blogga och så... men jag vet inte. Jag har typ tröttnat på att känna mig nästan "tvingad" till att blogga och uppdatera bloggen. Även fast jag vet att det är jag som väljer att känna så.... Men vad tycker ni?  '-.-


Shoppat med Amanda!

HEEEEJ!
Idag skulle jag och amanda gått till grönan med sen såg vi vädret ute och bestämde oss för att åka till Bromma blocks och kolla i affärer! Fick med mig lite småsaker som jag behövde! :D
Dom sista bilderna kunde jag inte göra ett "collage" av för mitt photoshop laggar... :/
Men jag är iaf väldigt nöjd! :D