Länkbyte #2

Kolla in den här superfina bloggen som är USA inpirerad, KLICKA HÄÄÄR
Kolla in den här supersöta bloggen om en tjej som är jätte duktig. KLICKA HÄÄÄR

Hos gästerna

Hej !
Nu bloggar jag från mammas mobil hemma hos gästerna! Tack så jätte mycket för alla superfina kommentrer jag har fått idag! Och statistiken ligger på topp! :D bilden är från London ;)


Ny header!

vad tycker ni? Är rätt nöjd med header men jag är osäker på bakgrunden, vad tycker ni? ;)

Hiss/Diss!

Det här är verkligen vääääärdens bästa shampo och balsam! Håret blir aslent :love: Dom är väldigt dyra, men värt pengarna ;) Jag köpte mina i London, där dom kostar häften, typ :P
Dissar den här duschtvålen.. Den heter typ ''absolute Relax'' men det går INTE att njuta av den... Den STINKER asmycket... Dissar stort...

Länkbyte!


har länyte nu med den här fina tjejen! Klicka på bliden för att komma till en superbra blogg! :D

popcorn mys!



Nu sitter jag och julia och tjockar i oss massa popcorn, gööööött! :love:


Godmorgon!


Godmorgon alla söta!
Just nu ligger jag och julia med varsin dator framför oss och kollar bloggar osv.. ;) Senare ikväll ska vi iväg till mammas och pappas kompisar som ska ha en inflyttnings fest! Jag tror kameran följer med, men jag är inte säker... Men under dagen ska jag inte göra så mycket, bara vara inne på datan och plugga lite..  Så det kommer nog bli några inlägg! :D

DRIIIIIIIIIIV

Julia sover här ikväll!

Hej!
Nu ska jag och julia lägga oss i sängen (inge misstolk) och kolla på lillabloggen! hahahah, älskar den killen!
Imorron kväll ska vi iväg, men jag berättar mer imorron!

Min dag!

Jippie! De är freeeedag!

idag efter skolan gick jag moa, anes och julia hem till mig och typ flummade? haha, nejmen vi brottades, gjorde cirkus konster och typ gjorde en liten flumfilm :D hahah!

Biggest Loser Sverige om en kvart

Om en kvart börjar Biggest Loser Sverige Finalen! Det ska bli så spännande att se vem som vinner? Ska ni kolla? :D



Tacos!

Mums! Nu ska vi äta middag framför Tv och kolla på ''Halv åtta hos mig'' Mysigt! (Och ja, vi ska också ha bröd och köttfärs)

Fredag imorron!

Herregud vad den här veckan här gått fort! Det är redan fredag imorron! :D Slutar skolan astidigt så det blir najs!

Städat!

Hej!
Jag fick ett litet städryck för en liten stund sedan, och det behövdes verkligen! :D

Läxor...

Hej!
Nu har jag precis gjort klart alla läxor..SKÖNT! och just nu sitter jag och kollar lite olika bloggar medans jag designar min egna t-shirt som jag ska skicka hem till brevlådan! Men nu ska jag fortsätta! Kram!




Nationella prov i matte...'-.-

HEJ!
Imorron är det Nationella Prov i matte del 2.... USCH! Är inte nervös eller så men jag bara hatar stämmningen i klassrummet... Men, det är skönt att få det gjort!

Mellis!

¨
Hej!
Nu är jag hemma från att ha varit på studsmattan en kort stund, jag är så himla trött eftersom jag verkligen inte sov bra inatt.... Men jag ska vila upp mig till simhoppsträningen ikväll! :D

Wihoo onsdag!

Hej ♥
Idag är det vår kortate och skönaste dag! Vi börjar 8.15 med Språk och slutar med bild ;) Efter skolan ska jag säkert gå till studsmattan, haha! Vi gör ju det typ varje dag! ♥ och idag kommer älsklingen Moa hem från London :D Saknar dig enorm gmn! ♥



bild från igår..

Hemma!

Hej! :)
Jag kom hem från träningen för kanske en halvtimme sen? och just nu sitter jag i soffan och myser i min opnepice och håller på med datan.. Jag ska snart gå i på tv3play och kolla på dagens avsnitt av Top Model Sverige, najs! Men det funkar typ inte... '-.-Aja, kram!

w00p w00p ♥

HALLOJ!
Ni vet den där Onepiecen jag snackade om?! Aaaah, Den e min nu!!!! :love: jag och pappa åkte till Bromma igår och den fanns där, den sista av alla! Så lycklig tjej här asså!



Hahahhahahahhahahah xD Dööööör

Hahah, gud va jag älskar honom! Har sett alla hans videor på Yt, värsta stalkern... :O

Är med och tävlar!

Hej!
Nu är jag med och tävlar i Juliah's tävling! ♥ Jag Älskar hennes blogg och fäjer den flera gånger om dagen VARJE dag! Du är så stark Juliah, du klara allt!

Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Svar på kommentar

. om Dagens outfit:
Vart har du köpt kläderna som du har på dig på headern?

svar: Hej! Dom har jag tyvär köpt i London... :/ På en affär som heter ''Priemark''
Skriv gärna namn nästa gång! :D

Hemma

Hej!
Jag kom nyss hem från att ha varit med sofia ;) Vi möttes vid fältan, där gick vi till Lindex för att kolla efter en jacka till henne. Sen åkte vi till Gallerian ♥ Där gick vi i alla möjliga affärer typ! Jag var på jakt efter en jumpisuit från kappahl men den fanns ingen stanns... Det var lite synd, men jag ska fråga mamma och pappa om vi kan åka till Bromma Blocks för den finns där imorron! :)




Filmtips

♥Crazy, Stupid, Love ♥ Benjamin Buttoms otroliga liv ♥ You again♥

Superbra filmer!

Våffeldagen ♥

Hej!
Morgonen började med att jag gick upp och gjorde våfflor till familjen :D Vi hade köpt massa ''pålägg'' igår och det var supergott! Har ni ätit våfflor idag?

Dagens outfit

♥Blus- Lindex
♥Jeans- Lindex

Svar på kommentar

Kommer inte på vad jag ska bli kallad så fine. om Dagens vill ha!:
Fotar du mycket? ^^ o.ô Nejmen, najs :D Ska du spara till stativ och fjärrutlösare dårå? :]

svar: Hej! Ja, jag fotar hela tiden :D Är inte så duktig än, men jag ska gå en fotokurs på påsklovet :love: Och faktiskt har jag sparat till en fjärrutlösare och ett stativ, så duktig sim jag är ;) 
(hahaha, jag är egentligen en riktig slösare)

Dagens vill ha!


Lördagsmys!

Asgott Jue! ;)

Tips!


Kläderna jag köpte!

Jeans och en supersöt blus med fina detaljer! :love:

På bussen!

Hej!
Just nu sitter jag på bussen och väntar på att den ska köra till Romme! Taggad till 110 % :love: ska bli sjukt kul!


.

Igår på Lindex hittade jag ett par jätte snygga jeans och en super söt blus! Jag visar bättre bilder hemma sen men här får ni ett litet Sneak peak på blusen:


Elevens val

Hej!
Just nu har jag elevens Val och jag snodde Julias mobil så jag skulle kunna blogga! :D nejmen efter skolan ska jag till studdamattan med Moa och Anes, Julia kan typ inte? :( men vi ses och hörs!


Längtar till imoron!

Åååå <3 mysigt värre imorron! Julias föräldrar ska bort på kvällen så jag, Moa och Julia ska ha sleepover hos Julia! :love: vi slutr 13.10 och då ska vi ner till stan och fixa lite saker, ska köpa ett par jeans från Lindex oxå, visar bild sen! Kram!


Hiss/Diss!

Hissar Top model sverige! :love: Det är ikväll och jag hejar på Rebecca, vem hejar ni på? :)
Dissar VERKLIGEN blogg.se appen!! Det funkar ALDRIG att publiciera inlägg från min mobil... Blir så irriterad!



Emilia gick just..

Hej Alla söta!
Emilia gick för kanske 5-10 minuter sen och julia gick för nån timme sen tror jag :/ Vi gick hem till mig efter skolan och då åt vi melis och gjorde läxor...Sen kollade vi på film! Vi såg ''Whats your number'' Men vi hann inte se hela filmen, men den verkade iaf bra! :D Men nu måste jag gå och göra klart franska läxan!

Nationella prov i matte...'-.-

Godmööööörgon allihoppa!
Herre, vad jag hatar den här dagen..... Nationella prov i matte.... Buhu! Hatar matte! Sämsta ämnet ever!! Asså jag menar, jag ska ju ändå inte bli värsta matteprofesson? Aja, nu måste jag kila! Bloggar mer ikväll!


Dagens outfit


Hemma!

Hej!
Nu kom jag precis hem från skolan ;) Jag kom hem lite senare idag för att jag skulle göra två prov som jag missade när jag var sjuk.. Men det var skönt att få det gjort! Det var so och svenska :/ Men nu ska jag sätta på lite musik och bara ta det lugnt och fixa lite, bland annat göra andra läxor *suck* Kram! :love:

Jag älskar er mest!

Mina älsklingar, jag älskar er mer än vad ord kan beskriva <3


On the studsmatta

Hej!
Just nu sitter jag på studsmattan och håller på Julias mobil :D vi kom hit för kanske 3 timmar sen och vi har asroligt!


Godast ju!

Hahah, titta va vi hitta på coop igår! Bäst jue! Nej, fast jag har inte smakat än... :O Men fatta va gott, popcorn doppat i tp dumle! :love:

Godmorgon Sunshines!

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen och efter ett tag ringde Julia :) Så om en timme ska jag möta moa och julia och så ska vi hoppa på studsmattan!
Jag vet att jag inte gjorde ett enda inlägg i går men jag orkade verkligen inte.. '-.- Men nu måste jag äta frukost så jag hinner! Kram!




Mitt bästa köp!

Jag fick en fråga om vad mitt bästa köp i London var och jag tänkte svara på det nu.
Det jag blev mest nöjd med var:



♥ En svart handväska, med söta detaljer. Älskar den!



♥ Mörkblå Hunter gummistövlar. Enligt mig, sjukt snygga! :love:



♥ Vita höga converse, som jag också älskar stort!




Fredags mys ♥

ÄLSKA!!!! :love:
Herre va gott! Mums Mums! Ska sätta mig i soffan och mysa med dessa underbara skapelser och vänta på att Modern Family ska börja, hahaha, älskar det pogramet!

Fredag!

Hej!
Visst ärr'e skönt att det är fredag! :love: Äntligen helg! Helgen har börjar super bra! :D Efter skolan åkte jag, fanny och emilia ner till stan och kollade i lite butiker :) Men jag köpte inget.. Jag skulle ha köpt ett par jeans men för det första hittade jag inga och för det andra hade jag glömt en rabatt grej hemma men typ 100 kr på jeans... '-.- Aja, nu ska jag fortsätta njuta av fredagen!

I´m just chilling around ♥


Nu är jag klar med mina läxor *pust* och jag bara myser omkring i min jumpsuit och mystoffisar :')

Läxor Läxor och ännu mer läxor!

Hej Alla söta! :love:
Jag vet att jag inte har bloggat, men jag har behövt göra tuuuuuuusen läxor! Jag har 2 prov på måndag och några läxor till imorron, sen har jag massa glosor till måndag och onsdag.... :(
Vill ni förresten se bilderna från London, kommentara i så fall! Kram!
höhöh, min nya bestis festis :D

Elevens val

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har bokcirkel på elevens val... Det är fett tråkigt! :( men efter skolan ska jag iaf vara med bästa! <3 bloggar mer sen!


Dagens outfit

Jeans~forever 21
Tröja~hollister
Kofta~primark

Det är asvarm här i london, så man klara sig utan jacka!! :D


Jag lovar att blogga när jag kommer hem!

Som ni har sett har jag ont bloggat nånting... Men jag lovar att göra det när jag kommer hem, men eftersom jag är i London och det är väldigt dyrt att surfa så går det inte! :( men just nu har jag kopplat upp mig så det borde gå ett tag till! :)


Åka in till stan snart

Hej!
Nu ska jag och mamma ta bussen och tunnelbanan till oxford street ;) vi ska gå i affärer och på Madame tousou (stav?) kram!


Framme i London!

Hej!
Nu har vi precis kommit fram till London, vi ska ta tåget hem till Moster där vi ska bo under den här tiden där vi är här ;) Men nu måste jag gå! Tåget kommer :)
Arkiv.. Sorry.. :(

För er som läser min blogg halv fem på morgonen..

Tjabatjena!
Nej, förresten. Va fult det lät. HEEEJ!
ja, Just nu är klockan halv fem och hela min mage bubblar, är så himmla pirrig! Läängtar sjukt mycket! london, här kommer jag!
Nejmen, vi ska åka snart och jag ska precis börja klä på mig. Vi ska äta frukost på Arlanda och planet går halv åtta, tror jag?
Jag kommer inte kunna blogga något alls i London, tror jag. Men jag hoppas att Fanny kommer Kunna blogga här, men vi får se hur det blir! :love: Men nu mpste jag gå, Kram! ;)



Fix

Nu blir det platta håret inför imorron, Najs!

Look at my shoes! ♥

Igår på träslöjden hade jag rätt tråkigt, så jag började måla på mina skor! Hahah :D Men jag blev väldigt stolt över mitt mästerverk ;)


Freeeedag ♥

GodMorgon Alla fina och söta! :love:
Den här veckan har verkligen gått superfort! Det är redan fredag?! Känns som att det fortafarnde är Tisadag.. ;)
Idag börjar jag iaf 9.05 och jag ska möta Julia 8.45, fösta lektionen är NO... :( Men det går fort!
Efter skolan ska jag åka ner till stan för att möta mamma och då ska vi växa pengar till pund och sen ska vi åka hem och packa! :D Men Nu måste jag sticka! Kram!

image description

Fix inför london!

Jippieeeeee! :love: Om TVÅ dagar åker jag till London! Ååååå, jag längtar så himmla mkt! jag kommer vara där till På tidag och Fanny kommer blogga här då ;)
Men nu mpste jag fortsätta, jag ska fixa i min garderob, tvätta kläder och börja planera vad jag ska packa ner! :)




Go'kväll!

Hej!
Just nu sitter jag i soffan och är inne på datan :D
Idag har varit en helt vanlig dag i skolan men efter skolan gick jag, Moa, Julia och Anes till Moas studsmatta och hoppade en liten stund ;) Sen gick vi hem till Anes och åt supergod kinamat som hans pappa hade gjort. Men vid fem behövde Julia gå.. :( Men jag, Anes och Moa gick ut och fotade i typ en halvtimme, men sen blev det
asssssskallt, så vi gick hem :P

Grey's Ikväll!

Jippie! Ikväll har min favvoserie Grey's Anatomy börjar ikväll, med dubbelavsnitt!
Så ikväll blir det bänkad framför soffan i två timmar! :D Nån mer dom gillar det?




Hemma hos Julia (hihi igen..)

Hej!
Just nu sitter jag inne på Julias rum idag igen, höhö :D Nejmen, vi håller på med en header till hennes blogg! Så hon använder min data och jag hennes ;) (Eftersom jag har photoshop på min)
Men jag stannar här några timmar till men jag lovar att blogga! :D

Godmorgon!

Hej!
Idag är det ju Onsdag och det är den skönaste dagen i veckan :D Vi börjar 8.15 med Franska och sen slutar vi 13.15 med Bild ;) Mellan har vi bara sköna lektioner! Kram!



Förlåt för den väldigt dåliga uppdaten idag..

Jag vet, jag har verkligen inte varit duktig på att blogga idag men jag loooovar att bli bättre, plus att jag fick tillbaka min mobil idag! :D Fast alla som har blogg.se appen vet att den suger.. '-.- Men iaf, just nu sitter jag i soffan och kolla på ''House'' men mamma, det är inte så bra men jag är astrött så jag funderar på att dusha och sen hoppa tidigt i sängen så jag vilar ut mig till imorron för jag har inte sovit så bra dom senaste nätterna.. Aja, BYE! :love:

Sötaste ever! <33

Amen Gud, kolla va sööööt <3333


Hos Julia

Hej! Nu sitter jag hemma hos Julia med Sofia och vi typ slappa vid datan :) fast jag ska typ så snart... :(


Me like!

:thumbup:
Både statistiken och kommentarerna ligger på topp! Me löööv :LOVE:

Dagens vill ha!

Åååå, jag tycker att den är såååååå snygg! Ge mig den! :love:

Hemma...

Hej!
Idag vid lunchen blev jag assnurrig och helt plötsligt blev allt svart och vitt och jag bara ramlade ihop.. :( Men jag ringde pappa och han kom och hämtade mig... Jag mår bättre nu och så men jag har asont i huvudet.. 
Som jag kanske har sagt innan var min mobil på lagning och vi skulle hämtat den idag, men när vi kom dit vid fyra var det ingen i affärern, dom hade liksom stängt en timme för tidigt! men vi ringde till nummret på dörren och såklart var det ingen som svarade... vi gick hem och sen googlade vi runt lite på det här företaget, och det kom fram massa nummer, vi ringde till ALLA nummer men INGEN svarade..-.- Aja, nu kommer pappa hem och jag ska se vad han säger! Kram!



Förlåt för arkiv...

Nu bär det av till skolan!

Hej Alla söta!
Statistiken var asgrym igår, me like! :thumbup: Iaf, idag är det första skoldagen efter lovet och vi börjar 8.35 :)
Jag ska snart gå och möta Julia eftersom vi alltid tar sellsis till skolan! :love:
Måndag är den absout tråkigaste skoldagen av alla, men den går fort som tusan, och det ska iaf bli roligt att träffa alla igen! :D Uppdate U later!



Njuter av sista dagen...


Hejsan Svejsan!
Nu går jag runt och myser stort i min varma sköna morgonrock medans jag försöker njuta av sista dagen på sportlovet :(
Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan men jag vill verkligen att den här veckan ska gå fort eftersom jag åker till London på Lördag! :) Ååå, längtar så sjukt mycket! :love: Jag har redan skrivit ner en låååång lista på allt jag ska köpa! :D Kram!



Svar!

Svar: Jag opererade bort min blindterm :/ Eller, inte jag utan en doktor :D

Hemma!

Hej!
Nu har vi kommit hem från backen, det var asmysigt! Vi åkte skidor i 2 timmar och sen grillade vi korv och åt kexchoklad :love: Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva men jag kände bara att jag behövde upptatera! men nu ska jag typ mysa med familjen och kolla på film och så :D Kram!



Tidsinställt inlägg!

Hej!
Bara för att ville jag prova göra ett tidsinställtinlägg :D Nejmen, jag vet at jag inte kommer kunna blogga så mycket idag så jag passar på.. ;)
Just nu, när jag gör inlägget är klockan 22.36, Lördag 3 Mars. Men det kommer publiceras vid 10.03 4 Mars.
Ektremt c00lt, om jag får säga vad jag tycker ;P.

Iaf, snart ska vi äta frukost och sen bär det av till backen! :thumbup: Men jag lovar att blogga när jag kommer hem!

Bästa melliset i backen! :love:

Skidor imorron!

Ååååh, jag är så glad just nu!!! Jag mår tillräckligt bra så att jag kan åka skidor! Så imorron ska jag, pappa och olle åka till skidbacken och åka lite! :D vi kommer inte kunna åka så mycket eftersom jag nästan precis blivit opererad.. Men iaf i nån timme eller två!


Dagens Look ♥


Är med och tävlar!

Är med och tävlar på den här sjukt bra bloggen! Var med du också! ♥ Tryck HÄR för att komma till inlägget!

Sorry!

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat men imorse när jag skulle blogga så var min data urladdad och jag hittade inte laddarsladden...
Dagen började med att jag vaknade, åt frukost osv... Sen skulle vi gå till ett ställe och laga min mobil eftersom jag har tappat den några gånger... Vi fick vänta typ en timme och sen när vi fick tillbaka den var det superdåligt gjort, asså glaset gick att ta bort!! Och hemknapppen satt löst och snett! Så vi sa till killen som jobbade där att det var dåligt gjort och han skulle göra om det. Vi vänta typ 20 minuter och sen var han klar, och det var samma sak då! Vi klagade igen och då sa han att han inte hade glas just nu men att vi skulle komma tillbaka senare.... Nu var vi där nyss och nu skulle en annan kille laga den, Puuh! Men jag kommer inte kunna få tillbaka den först på måndag eftermiddag.. :(

Köpt myspys till kvällen


Hemma!

Hallu!
Jag och mamma kom hem från min moster för kanske nån timme sen ;) Vi fikade och sen tog vi en pytteliten promenad! Hon bor ju på en båt och den var superfin och mysig :D
Lite senare ikväll ska mamma och pappa på en konsert så jag och olle kommer vara hemma själva, vi ska kolla på film och bara ha det supermysigt!! ;)




Svar på kommentar


Svar: Tack så jätte mycket! Och det är tack vare Vanessa :D
Jaa, allt är bra med mig, själv? Jag har tyvär inte blogglovin...
Kram!


Kom ihåg att kommentera, för jag älskar dom!

Bilder från igår ♥


Dagens Planer

Godmorgon!
Klockan ett ska jag och mamma åka och hälsa på min moster som bor på en båt :) Vi ska köpa med oss fika så det kommer bli supermysigt! Eftersom jag inte kommer ta med min data så kommer jag göra några tidsinställda inlägg :love:
Men nu ska jag bara vara inne på datan, blogga lite, chatta och lyssna på musik :D

Nydushad och glad :D

Så, nu har jag precis ätit och duschat! Känner mig ren o glad :D nejmen, om en stund ska jag och Olle följa olles kompis till Tunnelbanan och sen ska jag nog baa kolla på TV eller sitta vid datan tills klockan slår 21.00, för då börjar Biggest Loser Sverige! Kram! :love:

Nästa: Duschen


Blir så himla lycklig av den här!

Ååå, Den här låten gör mig bara helt glad och varm i kroppen! :)

F.R.U.K.O.S.T

Mmm, imorse när vi vaknade gick vi till 7 eleven och köpte frallor som vi sedan vi la supergott pålägg på!
Jag hade Mozarella och körsbärstomater och var asgott!
Just nu sitter jag ialla fall inne på mitt rum och väntar på Moa och Julia som är inne på toan och dushar.. Uppdaten kanske inte blir bäst idag men vi får se! Kram!