Nu går vi till bion!

Hej Alla söta!
Om 50 minuter början våran bio, så vi sticker nu! Tar med mig kameran och bloggar massa när vi kommer hem!



Några bilder från dagen!


Godmorgon Sunshines!

Om typ 20 minuter ska jag möta Julia för att hon måste lämna lite skaker oss mig innan vi möter moa och går till ICA för att handla cupcake skaker! Men nu har jag lite bråttom, måste gå och fixa mig nu, sitter forfarande i morgonrock!
Kram!

Sista inlägget för idag


Gaaah?! Längtar GALET mycket till imorron!
Bilderbomber och uppdate kommer det finnas mycket av. Håll utkik!



Kram!

London...

Längar så sjukt mycket ♥ Den 10 Mars åker jag och mamma till London och stannar där till Tisdagen. Shopping. Supergodmat. Museéum. Mys. Kan det bli bättre?! :D Och såklart kommer jag ta med mig kameran så det kommer bli många bilder!

Detta fält måste fyllas i.


Skype med Julia


Skypear just nu med Julia och planerar morron dagen! Mysigt! Kram!


Hemma..

Hej!
Nu är jag hemma från att ha varit och fikat på Non Solo bar och sen gick vi förbi bibblan igen, och då lånade jag en till London bok + några andra böcker!
På cafet tog jag en cookie och en cola, det var supergott!
(mammas kaffe)



Nu går jag till Bibblan!


Så, nu har jag ägnat typ en timme åt att städa mitt vita skåp... Det var mycket skärp att slänga eftersom jag typ använder den som papperstunna 

Redigerat!

hahah, man ser lite skillnad va?! Herregud, jag ser ju ut som värsta blekfisen! (första bilden) Kram!

Hiss/Diss!

Hissar Photoshop! Även fast jag ite alls är bra på efftekter och sånt är det bara sjukt najs! Haha! Nejmen, jag ÄLSKAR verkligen Photoshop! ♥





Jag dissa stort att Picnik ska stängas ner! Värdens bästa redigerings sida!! *snytf! Men lite hiss är det också, för man för gratis Premium!


Good morning babes

Hej och Godmorgon!
jag vaknade för kanske en timme sen? Och då tog jag täcket och satte mig i soffan xD Jag skulle ha varit med Fanny idag men hon hade glömt bort att hon skulle åka till hennes ladställe ;)
Så idag för vara en sån där dag när man bara tar det lugnt och njuter av sportlovet! Cx Det kan bli bra upptadering idag, men jag vet inte...Men det får vi se!
FLUM!

Sista inlägget för mig idag


Ska nog inte riktigt gå och lägg mig nu men jag gör inga fler inlägg idag. Imorron blir det vara med Fanny och men vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men vi kommer säkert på något roligt! PUSS

Det här har vi gjort idag..

Moa och jag har sysselsatt oss med detta idag, Cupcakebak! Vi bakade Oreo Cupcake som blev superlyckade! Dom blev väldigt mäktiga eftersom vi hade grädde i frostingen :D Men dom blev supergoda!

AWSOME DAG PÅ ONSDAG!



Längar så sjukt mycket!

Godmorgon!

Hej!
Jag vaknade för ungifär 30 minuter sen av att Moa ringde :D Vi bestämmde nämligen igår att vi skulle gå ut och fota och sen baka, eller tvärtom. Men hon hade några saker hon behövde fixa innan hon kom hit ;) Och då kan jag passa på att bara sitta i soffan och ta det lite lungt och vakna till helt och osv. Förresten: Ser ni hur snygg design jag har köpt av Vanessa! Jag är så sjukt nöjd! Tack ♥
Puss!

Vår inspration!


Pic´s från igår ♥


Ikväll blir det middag hos farmor och farfar!

Hej!
Nu har vi kommit hem från IKEA och en liten promis vi tog till affäreren... :D
Om en timme åker vi till farmor och farfar för att äta där och därför kommer jag inte kunna blogga så mycket under kvällen.. :/ Men jag ska försöka blogga när jag kommer hem! Och jag kanske kan slänga in något snabbt mobilinlägg ;) Nu ska jag ialla fall ''försöka'' hitta på något socialt med Olle, vi får se hur det går! KRAM!



Dagens outfit

Munkis: Cubus
Tröja med fjäril: Zara
Svarta jeans: H&M



Nytt tyg!

Snyggt va? :D Det tycker ialla fall jag. Det kommer passa asbra till mina nya väggar också!
Jag lägger självklart upp bilder när det är klart! ♥

Nästa: IKEA ♥

Godmorgon!
Om ungifär 5 minuter så ska jag, mamma och pappa åka till IKEA och köpa typ så vi kan sy gardiner till mitt rum! :D
Måste gå! Hejdå ;)

Ny hårfärg!

Hej!
Idag bestämde jag mig helt spontant att jag skulle tona håret, så jag bad mamma och pappa köpa en förpackning med toning :D Och sen när vi kom hem tonade vi det! Här är resultatet:


Sugen på att blogga... Tips? -.-

Aaaa, är galet sugen på att blogga men jag har ingen aning om vad??!! Tips? :D

Längtar nåt så sjukt mycket till imorron ialla fall!! <3333



Som bloggare måste man våga bjuda på sig själv lite....-.-

Mys fredag!


Nu blir det mysa med familjen med Ben & Jerry's framför en mysig film! Blogg u Later!

Sportlov!

Hej alla söta!
Nu är det ju sportlov (iall fall för mig) och det ska bli sjukt roligt! Bara mysa med kompisar, kanske åka skidor, bio, bak och massa mer myyyys ♥ ;)
Imorron kommer också bli en helt awsome dag med värdens bästa :D Jag lovar att det kommer bli många blider imorron! Cx

Ätit lunch precis!

När jag och pappa varit i skolan och hämtat mina skolsaker gick vi till vasa parken och fotade lite, påvägen hem köpte vi en asgod sallad med parmaskinka och mozarella. Mums!!! xD

Mys frukost!

Har presis ätit en mysfrukost, mums! Har precis dushat och snart ska jag bege mig till skolan för att hämta skolböcker så jag kan jobba under sportlovet.. Ses!


Sötaste drickan!

När min klass hade slutat ringde jag Julia och kollade om hon ville komma förbi och bara säga hej :D Och det ville hon!
Och hon hade med sig värdens sötaste och godaste Hello Kitty dricka med sig, så sjukt gulligt! <33
super söt och god!

Lyssnar på musik och softar x)

Sitter just nu i soffan med TV på, datorn i knät och musik i lurarna xD Fett soft! Lyssnar på en asbra skiva med blandade låtar, skivan heter ''Le Déblâcle compilation 1'' Verkligen värd att söka och lyssna på! ;)

Lyckligast i värden?!

Herregud, jag är värdens lyckligaste! Jag fick en ''liten'' present när jag hade blivit opererad :D
Det ända jag har gjort sen jag fick den har varit att gått runt och fotot allt jag ser i hela lägenheten. En bra sak med den här är också att den kan filma! Sååå sjukt nöjd!!!! :DD

Home today..

Idag har jag varit hemma eftersom jag i förregår opererade bort min blindterm eftersom den var infekterad.. jag kommer behöva vara hemma imorron också för att vila upp mig och få tillbaka min apitit ;) Och nästa vecka är det ju sportlov så jag kan ju ändå inte gå till skolan :P Men jag måste ialla fall gå förbi skolan imorron och hämta massa skolböcker eftersom jag ligger väldigt mycket efter.. Men det ska jag nog klara!

Imorse gick jag och mamma till ett supermysigt cafe och åt en supergod frukost!

Nya bloggen!

Hej!
Alice här, det är jag som har den här bloggen som ni kanske fattar.. Men jag är ialla fall en glad tjej på 12, snart 13 år som bor i Stockholm med min mamma, pappa och lillebror Olle :D
Jag älskar mode, foto, bloggar och musik! ♥
Kram!