På gymmet!

Nu är vi på gymmet och tränar! Riktigt skönt! :D


Gårdagens outfit!

Mössa:H&M 
Stickad tröja: Cubus 
Jacka: Hollister 
Thights: Lindex
Skor: UggS 

Träna!

Hollaaaaaa :) 
Idag ska jag, mamma och pappa åka och träna på pappas jobb! Skööönt :D Vet inte riktigt vad jag ska göra sen, kanske vara med nån kompis! ♥ Uppdate later! 
 

Bilder frånigår med Moa! ♥
Freeeeedag!

Halloj! 👋 vi tänkte åka till grönan men vi orkade inte så nu sitter vi hemma hos mig och äter godis och grillad kyckling! :)


Nötter ♥

Jag, moa och astrid ska försöka ha godisförbud i några veckor och isället för godis så köpte jag nötter och russin idag! Faktiskt rikigt gott! :D 


Torsdag 6/9

Hejj. ♥ Håll med om att den här veckan har gått riktigt fort?! :D 
Iaf, idag var jag i skolan som vanligt, hade håltimmar (nästan) till kvart över tio, najsss ;) Men nu ska jag och pappa gå och köpa thaimat! Supergott! :love: Ha en bra kväll! 
 

Dagens Outfit! ♥Linne: H&M 
Shorts: H&M 
Kofta: Wesc
 
 

Grönan med onepiece! ♥

Hemma hos Julia!

Hello ♥
Nu är vi hemma hos Julia efter en låååång och sjuktrolig dag! Vi åkte till grönan runt elva och var där till fem! sen gick vi och handlade och nu är vi sååå trötta ocg har ont i hela kroppen... :( haha! Imorgon ska jag, astrid, julia, sofya och moa till en loppis som är en km lång! :D Spännande :) 
 

Bilder med Moa ♥

Godmorgon!  Igår va jag, Astrid och Moa hemma hos mig och kollade på film och åt massa gott! :D Men astrid behövde gå efter en stund och då gick jag och Moa ut och fotade! :D