Snart simhoppstävling! :D

hahah! Håret kom heeelt ivägen men jag orkar faktiskt inte bry mig just nu! :D
Om en liten liten stund ska jag åka iväg på tävling för simhoppet, är skit nervös! men det ska bli superroligt! ;) Hoppas ni får en mysig Onsdagskväll! :love:

Godmorgon onsdag!

Hej! Om en liten stund ska jag möta Julia men tänkte slänga in ett snabbt mobilinlägg! :D Är fett pirrig för det är simhopps tävling idag! :) men det kommer bli fett kul!


Dagens outfit


HALLÅÅÅÅÅÅÅ

Heeeeej!
Hehehe, jag typ lovar hela tiden att bli bättre på att blogga, men ni märker att jag inte kan hålla det löftet va?! :D ahahah!
Idag var jag iaf som vanligt i skolan, dagen gick segt men tisdagar är ändå rätt sköna! ;) Jag har precis ätit middag och nu ska jag blogga och fixa i photoshop :D kram!




Ny fjärrutlösare!

Wihoo!


Present till Olle!

Hej! Nu sitter vi i bilen påväg till nån affär där vi ska fixa en tv till Olles rum! Och sen ska vi nog köpa en present till mamma :D jag hoppas också på Att köpa en fjärrutlösare!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3355463/images/2012/pic_204227974.jpg" class="image">


Apptips!

Ville bara tipsa om dom här träningapparna som finns på Appstore! :D Dom är sjuktbra! Finns i massa olika kategorier, kondition, ben, armar, mage osv! Like!

Middag!

Nu blirre middag! :D

I bilen! :)

Just nu sitter jag i bilen och ska åka och handla med mamma! Kram!


Visste du detta?

Jag har ett stort hårigt födelsemärke på vänster axel.
haahaha, intresseklubben antecknar!

Tagga fredag!

Tjoooo!
Den här veckan har gått grymt fort?! Skönt! :D Imorron blirre grillning igen :D och förmodigen årets tredje dopp ;)
image description

Summer feelings.. ♥


Hihihoho!

Heeeej!
Efter skolan gick jag och Julia med Astrid ner till stan för att köpa en bikini till henne :D Hon hittade 2 superfina på BikBok ;) Sen gick vi och hämta hennes hund på hunddagiset, världens sötsate jue! :love: När vi kom hem till Astrid Satte vi oss på hennes balkong och bara chillade :P hööhö, brännde mig i facet... BAD :(
heheh, nu ska jag smörja på lite Brun utan sol på mina bleeeeeeeka ben... :D

Grill Chill :D

Igår var jag, sofya, Julia, Moa och Linna vid kanalen o grilla! Så himmla mysigt! :D roligaste kvällen på länge!


Grattis Olle!

Grattis världens bästa Lillebror på 11 årsdagen! Jag älskar dig så grymt sjukt mycket! Kram! :love:



Saknat att blogga..

HEEEEEEJ!
Äntligen! heheheh, hade en liten bloggpaus för att jag inte orkade blogga och för att jag typ var sjuk..? nejmen, helgen var AWSOMEEE! :love: Vi shoppade verkligen GALET mycket.. :D Är supernöjd med mina köp!
Saknar dig redan ♥



Curly Hair

Nu räknas timmarna ner asså! nejmen, just nu sitter jag och håller på lite med datan, vi har precis varit och handlat, och fixat lite hemma :) Är osäker på om jag ska med o träna, mår inte rikigt så superbra, och jag vill inte bli sjukare tills BESTIEEE kommer! :love:

Godmorgon!

Hej!
Jag vaknade för kanske 2 timmar sen och då gick jag upp till soffan och kollade på TV med Olle :D men sen somnade jag om :P Om en liten stund ska jag äta frukost. Och efter det ska vi fixa lite hemma och så, sen åker vi och tränar på pappas jobb :D

Video!

/>

Summer.. ♥

HHHHHHHHeeeeJJJJJ!
Nu sitter jag vid datan och håller på lite med photoshop och så :) Tidigare idag var Moa här och det var så mysigt så :D Vi var ute och fotade och tyå höll på med ett par katter?
Här är iaf några bilder från våran dag!

Mysoutfit!


Koooort vecka :')

HEEEEELLU!
Har haft en asrolig helg och haft fullt upp, därför kunde jag inte blogga.. :P Men den här veckan kommer att bli assssssnice! Alla slutar väll på Onsdag? och då ska jag säkert gå på grönan :D på torsdagen går jag nog också på grönan :P Och sen på fredag kommer BESTIEEEEE HIT :love: Åååå, det ska bli så himmlans kul! Herregud va jag längtar!

Dagens outfit


Godnatt!

Nu ska jag börja gå och lägga mig, kanske kolla på nån film eller bara ligga och läsa. Jag får se hur jag gör! :D Imorgon ska jag inte göra något speciellt på morgonen, men senare på eftermiddagen åker jag och olle till farmor och farfar ;) kommer inte kunna blogga så mycket men ska försöka mobilblogga lite :D

Kram!

Middag framför TV :)

Hej! Nu ska vi äta middag framför en mysig familjefilm, gott! :D


Dagens outfit


Bilder från dom senaste dagarna!

Bild 1- Min och anes lunch i Onsdags
Bild 2-min och anes lunch i onsdags
Bild 3- jag och moa igår
Bild 4- jag och moa igår!

Påväg hem

Hej!
Nu är jag på tunnelbanan hem från simhoppet! Det var superroligt! :D får se om jag hinner blogga när jag kommer hem.. E fett trött ;)

Bild från igår.....


Går nu!

Nu sticker jag till mammas jobb för att hämta pengar av några av hennes jobbkompisar som ska köpa kakor :D

OPRATION DAGESVERKE!

Hej!
Idag ska jag och anes gå ut och sälja kakor som vi bakadee i går för att tjäna in pengar till skolan. pengarna kommer skänkas till 2 länder i sydAmerika tror jag :P

♥ to magnum Strawberry & White


Vill haaaaaaaaa


HEEEEEEEJ!

HEEEJ!
Jag vet, jag har verkligen varit sämst på att uppdatera i helgen...:(  Men jag lovar att det ska bli ändring på det! :D
Jag har verkligen haft fullt upp heeela helgen, asnice! Har varit på grönan en del och det var supermysigt!
hahah, gammal...

Lördagsmys!

HEEEEEJ!
Idag har jag varit på grönan idag igen :D Vi åkte typ allt förrutom Insane som vi typ glömde bort.. :( Men det var supermysigt!
Nu ska jag iaf bara ta det lugnt kolla på en film med familjen, äta popcorn och dricka MASSA läsk! :D

Mot skolan!

HEJ!
Nu sitter hag i hallen och håller på med mobilen :) jag ska möta Julia om typ 5 minuter :D men jag har på mig mina kära nya skor idag, så jag ska kunna få åka allt på grönan (tror jag får göra det ändå, men vi vara helt säker) :D


TAGGA GRÖÖÖÖÖNAN!

Heeeeeej Fredag!

Idag slutar skolan 14.05 och då drar jag, Linna, Julia, Astrid, Emilia, fanny och fler ner till Grönan! LMFAO spelar och typ alla i hela stockholm kommer vara där!:D hahaahah, TAGGA! :love: Vilka mer ska dit? :D



HAHAHAHA




Dagens outfit


Baka baka liten kaka!


Top model

Hej!
Nu är jag hemma och jag har varit hemma i ungifär 2 timmar nu :) Jag har gjort läxorna och bakat! Men just nu sitter jag och kollar på Top model :D OCh snart börjar projekt runway, mys!


Mina bästaste bätisar!


Guldkortet har kommit!

Idag kom äntligen mitt guldkort som vi betsällde i torsdags! :D så nu kommer heeeeela sommaren spenderas där! Nice! hahaahhahaha xD Börjar redan på fredag, lördag och kanske lite på söndag!

Vasa!

Hej! Just nu sitter jag i Vasa och solar med Julia, Astrid, Linna och Moa :D vi slutade Astidigt och kommer nog var här ett tag! Kram!


Kungsan ♥

Idag var jag moa och julia i kungsan och fota lite :) vi var inte där så länge men vi hann ta några fina foton!